Relaxwood Maderotherapie: het ontstaan ervan en de voordelen van deze behandeling

Maderotherapie werd 50 jaar geleden gecreëerd in Cali, Colombia 🇨🇴 ontwikkeld door de grondlegger van de Maderoteraphie het bedrijf Relaxwood en zijn eigenaar. De originele houten Relaxwood tools zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om massagetherapeuten te helpen betere resultaten te behalen bij verschillende soorten lichaam en gezichtsbehandelingen.

Het begon als een hulpmiddel om het handwerk van therapeuten te vergemakkelijken, maar het is in 50 jaar geëvolueerd tot een totaalconcept voor holistisch, therapeutisch en cosmetische toepassingen voor het lichaam en gezicht en is nu wereldwijd bekend.

Met een Madero lichaamsbehandeling, stimuleren we het lymfatische drainagesysteem van het lichaam. Dit zorgt ervoor dat zwelling vermindert, toxines worden afgebroken, verbeterd de bloedcirculatie en oxygenatie en de lichaamscontouren verbeteren. Daarnaast heeft deze maderotherapie een ontspannende werking op lichaam en geest, vermindert het stress en stimuleert maderotherapie de bloedcirculatie.

Met een Madero gezichtsbehandeling, verbeterd de bloedcirculatie en oxygenatie, verbetert de huidskleur, voorkomt veroudering van het gezicht, activeert de aanmaak van collageen en elimineert zwelling onder de ogen.

 

Het hout voor gebruik in de esthetiek moet voldoen aan bepaalde kenmerken en productieprotocollen:
Het is van groot belang als u een Maderotherapie behandeling ergens wilt ondergaan, u behandelt wordt met de originele houten tools van Relaxwood. We zijn geneigd te denken dat tools voor houttherapie van elk type boom kunnen worden gemaakt… en dat is FOUT! 

Het hout voor gebruik in de esthetiek moet voldoen aan bepaalde kenmerken en productieprotocollen zodat het gebruik ervan in therapieën veilig en verantwoord kan worden uitgevoerd. Het is daarom belangrijk om onderscheid te maken tussen de originele maderotherapie tools van Relaxwood en de imitatie-houtinstrumenten.

Deze kopieën leveren niet dezelfde resultaten op en kunnen zelfs het lichaam beschadigen vanwege hun gebrek aan kwaliteit, onjuist ontwerp, gewicht, volume, afmetingen en onjuiste houtsoorten. De houten tools van Relaxwood zijn zelfs gecertificeerd door INVIMA.  

 

Bij QDE AFTERCARE zijn onze masseuses opgeleid door de Nederlandse vertegenwoordiger van Relaxwood. Hierdoor gebruiken wij uitsluitend de originele Maderoterapia-tools van Relaxwood. Dit stelt ons in staat om u authentieke Maderotherapie-behandelingen aan te bieden voor zowel het lichaam als het gezicht.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *